Latest posts

Laatste product reviews

Er zijn nog geen recensies.

banner-handdoeken.jpg

Hidalgo - Handdoeken

Wij bieden een groot aanbod aan handdoeken om te bedrukken of om te borduren met uw logo. Handdoeken bedrukt met een logo zijn hele handige geschenken of een een mooi onderdeel van de merchandise van uw bedrijf. Bedrukte handdoeken of geborduurde handdoeken versterken het imago en de uitstraling van een bedrijf. Wij van Hidalgo hebben al ruim 28 jaar ervaring en met ons vakkundig advies en gerichte aanpak zorgen wij ervoor dat u de perfecte artikelen vind en waar uw logo het beste uitkomt en binnen uw huisstijl past. Van Reaktive print tot sublimatie, wij bieden verschillende soorten bedrukkingen aan.

Gratis offerte

U kunt met een zeker gevoel bij ons terecht. U kunt altijd een gratis vrijblijvende offerte aanvragen en wij bieden een gratis digitaal ontwerp. Zo ziet u hoe het eindresultaat eruit ziet zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt uw logo uploaden of naar ons mailen en wij gaan gelijk aan de slag! Wij streven naar 100% tevredenheid over het ontwerp.

Showroom

Wij hebben een showroom waar u ons kunt bezoeken. Heeft u wel ideeën, maar nog geen idee hoe u dit wilt uiten? Wij kunnen u alle mogelijkheden laten zien. Van de verschillende producten tot verschillende manieren van bedrukken. Wij helpen en begeleiden u zodat u met een zeker gevoel uw geschenken of merchandise kunt bestellen

Logo-30years.png

Hidalgo Bags & More

Platinastraat 52

2718TRZ Zoetermeer

Nederland

info@hidalgo.nl

Telefoon: 0031 - (0)793310133

WhatsApp: 0031 - (0)6 11 058 609

------------------------------------------------

is onderdeel van RuLe Holding BV

KVK: 69454159

BTW-Nummer: NL-857880676B01