Latest posts

Latest posts

  • Hoe werkt ingeweven handdoeken?
    Hoe werkt ingeweven handdoeken?

    Het jacquardweefgetouw, uitgevonden door Joseph Marie Jacquard in het begin van de 19e eeuw, zorgde voor een aanzienlijke vooruitgang in het weefproces. Er wordt gebruik gemaakt van ponskaarten om het optillen van individuele kettingdraden te controleren, waardoor zeer gedetailleerde en complexe patronen kunnen worden gecreëerd. Deze technologie bracht een revolutie teweeg in de textielindustrie door de efficiënte productie van stoffen met ingewikkelde ontwerpen en texturen mogelijk te maken.

    Lees verder
  • Zijn Bio handdoeken goede relatiegeschenken?
    Zijn Bio handdoeken goede relatiegeschenken?

    Bio handdoeken bedrukken staat gelijk aan het combineren van duurzaamheid en stijl in één stijlvol product. Of u nu een startup-mode merk bent dat op zoek is naar onderscheidende giveaways, of een milieubewuste organisatie die haar ecologische voetafdruk wil verkleinen, het bedrukken van biologische katoenen handdoeken kan een uitstekende oplossing bieden. De bio badhanddoeken zijn vervaardigd uit premium biologisch katoen dat een hoger niveau van textielstandaard biedt in vergelijking met de...

    Lees verder
  • De voordelen van bedrukte strandhanddoeken
    De voordelen van bedrukte strandhanddoeken

    Er zijn tal van voordelen aan het strandlaken bedrukken, waardoor het een populaire keuze is voor zowel persoonlijk gebruik als voor zakelijke promotionele doeleinden. Een van de grootste voordelen is dat je het ontwerp helemaal zelf kunt aanpassen. Of je nu je bedrijfslogo wilt showcase, een specifiek bericht wilt delen, of zelfs een foto wilt presenteren, alles is mogelijk. Je kunt ze  incl bedrukken of je kunt er voor kiezen om ze standaard te laten. Het gaat erom dat jij de controle hebt.

    Lees verder
  • Welkom bij Hidalgo
    Welkom bij Hidalgo

    Hidalgo Bags and More bestaat sinds 1993 en ons specialisme is tassen, bidons & shakers en sport-handdoeken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Hier geeft het verkoopteam advies, is de grafische afdeling bezig met ontwerpen en ontvangen we u graag in onze showroom. In de begin jaren was Hidalgo alleen actief op de Nederlandse markt maar inmiddels werken we met meer dan 1800 klanten in 16 landen.

    Lees verder
  • Welk bestand kan ik uploaden van mijn logo?
    Welk bestand kan ik uploaden van mijn logo?

    Welk bestand kun je aanleveren. Wij werken met een aantal verschillende soorten bestanden. Wij vragen voor deze om een optimale bedrukking te garanderen. .Ai, .EPS, .PDF, .PSD, .JPEG, .PNG. Hier vind je meer informatie over deze bestandsvormen, wat ze betekenen en hoe wij deze aangeleverd zouden willen.

    Lees verder
  • Hammam Doeken als promotieartikelen?
    Hammam Doeken als promotieartikelen?

    Het is niet langer nodig om te settelen voor generieke hamamdoeken. Dankzij onze unieke hamamdoeken bedrukkingsservice kunt u nu uw hamamdoeken naar uw eigen smaak bedrukken en ze van anderen onderscheiden. Of u ze nu wilt bedrukken met uw initialen, een speciaal bericht of een uniek ontwerp, de keuze is aan u. Het bedrukken van hamamdoeken is de perfecte manier om te tonen wat je uniek maakt.

    Lees verder
  • Hoe kan mijn logo bedrukt worden op badhanddoeken?
    Hoe kan mijn logo bedrukt worden op badhanddoeken?

    Voor alle liefhebbers van persoonlijke stijl en kwaliteit, bieden wij een grote selectie van handdoeken die je kunt bedrukken. Van handdoeken voor de badkamer tot strandlakens, er is voor elk wat wils in onze shop. Wij geloven erin dat bedrukte handdoeken niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle uitdrukking van jouw persoonlijkheid kunnen zijn. Met strandlaken bedrukken kun je een statement maken op het strand deze zomer.

    Lees verder
  • Waarom Sporthanddoeken met Logo bestellen?
    Waarom Sporthanddoeken met Logo bestellen?

    Als je op zoek bent naar een populair product dat kan worden gebruikt in zowel sport als recreatie, zou je kunnen overwegen om sporthanddoeken te bedrukken. Deze sporthanddoeken zijn zeer gewild, niet alleen vanwege hun functionaliteit, maar ook omdat ze fantastische accessoires vormen. Ze kunnen per stuk worden gekocht en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Bovendien kunt u met sporthanddoeken bedrukken uw unieke aanpak van personalisatie op stuk obv inzetten, waardoor u zich...

    Lees verder
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)